COMPLEET OP JEZELF AANGEWEZEN

April 24, 2020
Avontuur van Paulien

Na een lange dag eindelijk avontuur

Na een lange dag werken, was mijn welkom op deze camping niet beter geweest. De gastheer, Frits, zat in de zon voor zijn schattige huis. Hij werd gezelschap gehouden door zijn twee knuffelige katten en werd omringd door het groen van zijn tuin. Ik kreeg een lekker kopje thee geserveerd en hij liet me het huis en de tuin / camping zien.

Perfecte plek in de fruittuin

In de fruittuin zijn verschillende plekken onder de bomen, evenals een plek om een ​​kampvuur te maken en een hangmat. Verder achteraan zijn er nog enkele meer afgelegen plekken met uitzicht over de omliggende velden. Voor de meer avontuurlijke kampeerders is er een toilet in de tuin van waaruit je uitzicht hebt over het boerenveld.

Wandelen door een bos en schapenvelden

‘S Avonds maakte ik een wandeling door een klein bos en schapenvelden die vanuit de tuin gemakkelijk te bereiken zijn. Ik hoorde niets dan zingende vogels en lammeren die hun moeder riepen. Met dezelfde geluiden werd ik de volgende ochtend wakker, terwijl ik de zon over de velden zag opkomen. Ik heb erg genoten van mijn verblijf van één nacht en ik kan niet wachten om terug te gaan en alle mooie omgeving te verkennen die deze plek te bieden heeft (de kust, Noordpolderzeil, het openluchtmuseum, enz.).

Tip 1: Neem een kijkje in de fruittuin en plek je eigen fruit

Tip 2: Bezoek zeker het Darksky park voor een nachtwandeling onder de sterrenhemel

MEET FRITS

Welkom in dit deel van Nederland waar ik nu 38 jaar woon, na reizen naar alle continenten. Ik werk als eco-aannemer, mijn bedrijf heet MagicMud, want we doen allerlei Loamplaster. Op de Campspace vind je mij en kippen en katten, en vrienden die af en toe langs komen. Kom en geniet van een ontspannen kamp (vuur), kano, fiets, groentetuin, maak wandelingen en slaap onder de Melkweg met de vuurtoren aan de horizon.

 

Meer informatie

Stel je vraag aan de commmunity