VOETJES OMHOOG

NA HET HIKEN

Mei 5, 2020
Avontuur van Paulien

Op avontuur in het mooie Drenthe

Deze caravan is gewoon geweldig. Het is gelegen in de geweldige tuin van Harro, een perfecte plek om te vertragen en te genieten van de natuur. Binnen heeft het een gezellige zithoek, een comfortabel bed en een kleine (maar volledig uitgeruste) keuken. De caravan is verre van nieuw, maar in uitstekende en nette staat. Er is een tafel met banken om buiten te eten en u kunt een mooie wandeling maken in de grote tuin vol fruitbomen, wilde bloemen en insecten.

De dag plannen met heerlijk eten

Uw gastheer kan u vertellen over alle leuke dingen die u in dit gebied kunt ontdekken; Drouwenerzand, grote bossen en heidevelden, het ‘boomkroonpad’ (een pad door de toppen van de bomen), enz. Het is een perfecte plek om wandelingen, fietstochten en roadtrips te beginnen, gevolgd door een rustige avond in de tuin.

Wandelen in de omgeving

In de buurt konden we heerlijke wandelingen doen van vele kilometers. Daarna was het wel tijd om onze voetjes omhoog te doen en te ontspannen bij de caravan. 

Tip 1: Bezoek het Hunebedcentrum in Borger; een aanrader!

Tip 2: De stilte en de rust is hier verademend!

MEET HARRO

Sinds 2001 woon ik in Drouwenerveen Drenthe. Daar hebben we een landelijke woning op een groot stuk grond van ongeveer 2 ha, dat ik in de loop van de jaren heb ontwikkeld tot een voedselbos. Naast een inpandige b&b verhuur ik twee retro caravans op het kampeerveldje midden in dit gebied.

 

Meer informatie

Stel je vraag aan de commmunity