NET WILDKAMPEREN GEWOON IN NEDERLAND

Mei 30, 2020
Avontuur van Paulien

Prachtige natuur en hartelijk welkom

Zodra je de hoofdweg verlaat op weg naar deze Campspace, word je omringd door velden en bomen. De Campspace is gelegen in een klein, rustig stadje omgeven door prachtige natuur zoals het Drouwenerzand (5 km afstand) en grote gebieden met bos en heide. Harro kwam zodra we aankwamen naar buiten en verwelkomde ons hartelijk. Hij liet ons zijn prachtige tuin zien en vertelde ons over de planten die daar groeien en de insecten die daar leven.

Kies je wildkampeerplek

De tuin is erg groot en daarom heb je genoeg privécampings om uit te kiezen. Je kunt kamperen op het hoofdveld, in de boomgaard of bij een van de plekken met wilde bloemen.

Kampvuur en gezellige praat

Voor leuke zomeravonden is er een kampvuurplek en fruit in de tuin. Harro is erg aardig en hij weet de beste attracties in de omgeving te vinden. Dit is een geweldige plek als je dit deel van Drenthe wilt verkennen, en / of als je gewoon op zoek bent naar een plek om te vertragen en te genieten van de natuur.

Tip 1: Tot rust komen op een bijzondere plek

Tip 2: Bezoek zeker de wandelpaden in de buurt en ontdek het mooie Drenthe 

MEET HARRO

Sinds 2001 woon ik in Drouwenerveen Drenthe. Daar hebben we een landelijke woning op een groot stuk grond van ongeveer 2 ha, dat ik in de loop van de jaren heb ontwikkeld tot een voedselbos. Naast een inpandige b&b verhuur ik twee retro caravans op het kampeerveldje midden in dit gebied.

 

Meer informatie

Stel je vraag aan de commmunity