AVONTUUR IN HET ZUIDEN VAN NEDERLAND

Mei 10, 2020
Avontuur van Charlotte

Warm welkom

De gastheer was al gastvrij voordat we ooit tijdens ons eerste contact op bezoek waren, en er veranderde niets toen we eindelijk aankwamen. Na een rondleiding door de prachtige boerderij hebben we ons kamp midden in de voor Campspace ter beschikking gestelde ruimte opgezet.

Adembenemend uitzicht

De camping heeft een geweldig uitzicht over de uitgestrekte velden om ons heen en we werden getrakteerd op een adembenemende ondergaande zon. Verder was er schoon sanitair, een picknicktafel en een plek om een ​​kampvuur te maken.

Natuur om de hoek

Deze Campspace is een echte aanrader voor iedereen die van mooie uitzichten, gezelligheid en dieren houdt. Verder zijn het prachtige natuurgebied ‘Kampina’ evenals het bekende Kasteel Nemelaer op loopafstand. Deze campspace is een aanrader voor iedereen die graag op avontuur wilt gaan in het zuiden van Nederland.

Tip 1: In de buurt zit een buffelboederij D’n Buff. Zeker de moeite om daar een kijkje te nemen. Wij raden de yoghurt ten zeertse aan!

Tip 2: Oisterwijk is een van de meest sfeervolle dorpen van Brabant. 

MEET EVA

Welkom bij onze Campspace. Wij zijn Maarten en Eva, samen met onze dochters Wiesje & Lieve wonen we op onze boerderij ‘De Lieve Wies’. We willen andere mensen uitnodigen om te genieten van onze achtertuin en de natuur eromheen. Veel plezier en we hopen dat u een zeer aangenaam verblijf zult hebben.

 

Meer informatie

Stel je vraag aan de commmunity