WILDKAMPEREN IN HET MOOIE DRENTHE

Mei 12, 2020
Avontuur van Charlotte

Warm ontvangst

Vanaf het moment dat we de oprit opreden, voelden we ons meteen ontspannen. De stilte en de prachtige omgeving voorspelden een aangename kampeeravond. Daarna werden we hartelijk verwelkomd en hebben we een rondleiding door de tuin gemaakt.

Kikkers spotten in de achtertuin

De plek voor de tent ligt op een mooi stuk land, zeer privé en afgelegen. Net wildkamperen! Vanaf de kampeerplaats heb je een weids uitzicht over de koeienvelden en kun je naar een zelfgemaakte kikkerpoel lopen en kan je op zoek gaan naar je kikkerprins.

Wees alleen en geniet van het avontuur

Nadat we de tent opgezet hadden, gingen we in het gras liggen. Een heel ontspannen moment. De vogels zingen, een beetje wind en de geur van vers gemaaid gras. Sluit je ogen en geniet van het Hollandse landschap.

Tip 1: Wil je graag wat extra groente bij het avondeten? Vraag dan om wat groente uit eigen moestuin

Tip 2: Spring zeker een middagje op onze trampoline 

MEET JANET

Hallo Ik ben Jeanet en getrouwd met Rolf en samen hebben we vijf kinderen waarvan vier de deur uit zijn. We hebben een grote moestuin waar we in de zomer veel uit eten en als we genoeg hebben kunnen gasten daar van mee profiteren. We hebben kippen, meestal ook kuikens , twee katten en een hond. We vinden het leuk om gasten op ons erf te ontvangen, om nieuwe mensen te ontmoeten met hun verhalen. Wie weet vind je het ook leuk om hier te komen Alvast tot ziens Jeanet

 

Meer informatie

Stel je vraag aan de commmunity