SLAPEN ZONDER BUITEN TENT

Mei 24, 2020
Avontuur van Charlotte

Fantastische omgeving

Op deze Campspace word je begroet door super aardige mensen die graag de prachtige plek delen die ze hebben. Er is een fantastische omgeving. Een prachtig gebied met veel windmolens, veel vogels, veel te doen. Goede ontvangst, goede communicatie. Ze bracht zelfs een kopje koffie.

Sterren kijken met een open tent

We konden een mooi plekje uitzoeken in de grote tuin van Susan. Omdat het zo’n warme zomer dag was hadden we besloten om de buiten tent niet op te zetten en te genieten van een open dak en een prachtige sterrenhemel.

Watersport avonturen in de buurt

Je kunt ook kajakken of kanoën. De verhuurder heeft ook een kano beschikbaar, wat erg leuk is om te doen. We zijn een keer naar Wijk aan Zee gefietst, dat is 45 minuten fietsen, een zeer aangename reis! Je hebt alles voor jezelf, dus kampeerden we heerlijk met uitzicht op windmolens en verder was er helemaal niemand.

Tip 1: Ga in de ochtend je eigen verse eieren rapen 

Tip 2: Bezoek de Kaag voor een heerlijke dag watersport 

MEET SUSANNE

Deze tijd vraagt om een andere manier. Wij hoeven niet ver weg te gaan om nieuwe verhalen te horen. Onze gasten helpen daarbij. Marcel Proust wist het al: “De enige echte ontdekkingsreis bestaat niet uit het zoeken van nieuwe landen, maar in het krijgen van nieuwe ogen.”

 

Meer informatie

Stel je vraag aan de commmunity