DAGTRIP NAAR
ONBEWOOND EILAND

April 25, 2020
Avontuur van Bianca

Onverwachts kanoën op rivier de Lek

Host Lex had een briljant voorstel; kanoën op de nabijgelegen rivier de Lek. Kanoën ziet er altijd heel simpel uit toch? Je gaat zitten, gooit je spullen in de kano, pakt je peddel en off you go! Ja, dat denk je dan. Maar het is ook hard werken. Na een paar uur op het water waren we uitgeteld maar zeker voldaan!
Kortom; we hebben echt genoten van onze tijd hier en hebben goed gelachen. Wij komen zeker terug!

Tussen de bomen

Vanaf het moment dat we de dijk naderden, voelden we ons meteen ontspannen; wat een prachtige omgeving! Onder het genot van ons welkomstdrankje vertelde Lex onze gastheer heel enthousiast over zijn Campspace en zijn eigen kampeerervaringen. Daarna hebben we een rondleiding door de brede en groene tuin gemaakt. We besloten om onze eigen tent op te zetten, wat lastig was om te kiezen omdat er zoveel mooie plekjes zijn. We kozen een plek helemaal achterin, omringd door bomen en naast een beekje.

Lex is een ware chef

Vanaf deze plek heb je een prachtig uitzicht over de velden. De rest van de dag hebben we een vuurtje gemaakt en lekker gekookt. Er zijn tal van mogelijkheden om te koken, van open vuur tot steenoven. Ook houdt de gastheer van koken, dus laten we ons verrassen. Tot laat in de avond genoten we van de gezelligheid.
De volgende ochtend gingen we hardlopen; zo veel mooie paden richting schattige dorpjes. De welverdiende douche kijkt uit op de tuin, hoe leuk?! In de middag gingen we kanoën op de nabijgelegen rivier de Lek.

Tip 1: Breng je zwemkleren voor een heerlijke duik in de Lek

Tip 2: Met wat contant geld kan je in Lex zijn winkeltje de lekkerste plaatselijke lekkernijen kopen

MEET LEX

Mijn naam is Alexander aka Lex, woonachtig op het platteland, klein huis groot perceel met een tuin, boomgaard, bos; van nogal beschaafd tot nogal jungle. Dat zegt iets over mijzelf, dat ik ook modderig word van het werken in de tuin tot het wazig wordt van eten. Streef ernaar herinnerd te worden voor mijn gastvrijheid.
Deze Campspace heeft een paar opties; zet je eigen tent op, overnacht in een reeds ingerichte tipi, caravan of houten mancave.

 

Meer informatie

Help elkaar, doe mee aan de discussie 2 Comments

Stel je vraag aan de commmunity