ZEKER EEN GOEDE SPOT VOOR EEN VUURTJE

April 02, 2020
Avontuur van Bianca

Fietstocht door idyllisch Zeeland

Na een mooie fietstocht door unieke paden en fruitbomen kwamen we aan bij deze Campspace. De rest van ons verblijf was zelfs idyllisch omdat de route er kwam. Na een tuinrondleiding door onze lieve en gastvrije gastvrouw hebben we een plekje uitgezocht om onze tent op te zetten. We kozen een plek aan de achterkant van de tuin, omdat dit ons het verste uitzicht zou geven.

Wandelroute en lammetjes om te knuffelen

De tuin grenst direct aan een grasland dat via de houten trap te bereiken is. Je kunt tussen de schapen en hun lammeren lopen. Aan de achterkant van het grasland vind je een geweldige wandelroute. Via rustige wegen bereikt je de kleine dorpjes in de buurt. Hier vind je ook supermarkten, restaurants en terrassen.

Een kampvuur om van te dromen

‘S Avonds hebben we genoten van een prachtige zonsondergang en natuurlijk een kampvuur. We konden gebruikt maken van een mooie vuurplaats die is hand gemaakt door de verhuurder. We zijn echt tot rust gekomen op deze Campspace en zullen het zeker nog een keer bezoeken!

Tip 1: Maak lekkere stokbroodjes in je zelf gemaakte kampvuur!

Tip 2: Bezoek zeker het schitterende dorpje op nog geen 5 minuten loop afstand

MEET MONIQUE

Hallo, mijn naam is Monique. Ik wil mijn heerlijke plek nabij natuurgebied de Zwaakse weel delen met mensen die rust en ruimte waarderen. Ik ben actief als fysiotherapeut in een nabijgelegen ziekenhuis. In mijn vrije tijd houd ik van basisactiviteiten in de buitenlucht, zoals wat survival-skills en buitenkoken. Dus ik maakte het mogelijk om die activiteiten in mijn achtertuin te doen. Toen dacht ik ….. het is nog leuker als andere mensen zich ook hier kunnen vermaken. Beste gast, je bent van harte welkom om te blijven en te genieten.
Meer informatie

Help elkaar, doe mee aan de discussie Reacties

Stel je vraag aan de commmunity